2022-09-05 211 浏览
本身喺元气攞咗飞,但等到唔知几时先有得食,中途转軚食西餐,Beans久仰大名,无论店内装修风格定食物都好合我心意!今次第一次尝试,果真冇令人失望呢~喺门口职员提供三款香味的洁手喷雾,不喜欢浊的,于是店员推荐了一款较清的橘香喷手,一边等餐一边闻自己只手🤣Lunch set蟹肉牛油果他他味道是真蟹肉,没有用仿蟹柳敷衍食客,打成酱仍保持浓郁,是冷藏的温度,面头切粒嘅三色椒味道唔算突出,低部系牛油果蓉,份量很足!他他烘过面口感松软,最后成功清碟😍由于约咗朋友时间赶急,拣咗Creme Brulee,仲要即上,不过整都需要时间,所以食完main甜品就啱啱好上枱了,+$28就有得拣,款款都咁吸引,但都想试吓炖蛋,又有蛋糕仔,非常划算,蛋creamy,蛋糕点忌廉很match,而且摆盘精美,留下难忘印象。冻柠蜜(少冰少甜)很清新,感觉蜜糖较高质,完全没有白糖的甜,玻璃吸管、所有的用具、碟很雅致,性价比高。

Lunch set
蟹肉牛油果他他

冻柠蜜(少冰少甜)
2022-09-01