2018-04-07
网上见到一致好评! 真系要食下先知佢咩料 网上面见到佢嘅甜品非常吸引!作为一个抹茶控 真系要试吓佢嘅味道🤩佢个门口好细 但以为入面吾大 原来有2层! 都几蛋位 估佢吾到!入面都只得拉面 同饭类 同我预想既日本菜饭店有小小吾同😂 无寿司选择啊!小食方面系关东煮啊 我谂佢既selling point系甜品🤩佢既拉面吾系正宗拉面 好似一兰果d咁😂而系快餐店既拉面 似出前一丁 但拉面配料!叫左个日式猪排面 佢入面有糖心蛋有紫菜同葱花!加个猪排 好快就上碟 效率好好! 🤗 个面偏硬身 汤底吾会太浓 系健康快餐既选择 大概50几蚊重头戏当然系个甜品! 点左个芭菲 都系40几50蚊 全部野食无加一 价廉物美啊!入面有好多配料 吾会单食雪糕咁单调 如果吾钟意食红豆 小丸子 粒粒米等等可以吾好叫芭菲😃比较岩你口味