2025-01-23 5 浏览
Arte by Padaria已经登陆Harbour City & K11 Art Mall😍🥳Arte by Padaria全新推出创意慕丝挞系列✨用上多种极受欢迎嘅水果及坚果作主调🙌🏻6款口味以「浪漫」的法式甜点风格装饰,各有其独特美感,令视觉、味觉获得同步享受😍😋Arte by Padaria 全新推出嘅创意慕丝挞系列,真系令我心动不已!✨呢个系列使用多种受欢迎嘅水果同坚果,设计得好有「浪漫」嘅法式甜点风格,视觉同味觉都获得同步享受,实在太吸引!😍😋榛子朱古力迷你蛋糕 🌰🍫呢个迷你蛋糕真系细致可爱,榛子同朱古力嘅搭配绝对系天作之合!朱古力香浓,榛子嘅香气添增咗层次感,口感丰富,每一啖都充满幸福感🥰🥰经典香蕉太妃批 🍌🍬香甜嘅香蕉配上浓厚嘅太妃糖酱,甜而不腻,食咗两啖疑惑紧香蕉系边嘅时候,原来中间内馅有1/3条香蕉系度,真系估佢唔到🤭当然,唔少得主打香港首创「咸甜点艺术品」法式可颂夹心球、各款造型或迷你蛋糕 ,以及全手工曲奇继续于店中发售,多样化的甜品中必定可找到一些新玩「味」!K11 门市🍰🍪📍尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆地下Kiosk 23 📍海港城门市🍰🍪尖沙咀广东道3

榛子朱古力迷你蛋糕 🌰🍫

经典香蕉太妃批 🍌🍬

K11 门市🍰🍪
📍尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆地下Kiosk 23

📍海港城门市🍰🍪
尖沙咀广东道3-27号海港城海洋中心3楼Kiosk 9

┈━══♥══┈┈🍰┈┈══♥══━┈

喜欢我的分享请Like & Follow🫶🏻 @umi.bengal.lifestyle

#lifestyle #hklife #foodie #foodiegram #foodielife #foodiehk #hkblogger #hkbeautyblogger #beautykol #hkinfluencer #hkmicroinfluencer #hkbeautyinfluencer #hkkol #创意甜品 #玩味 #创意慕丝挞 #艺术甜品 #K11 #海港城 #ArtebyPadaria