2018-05-24
喺Facebook 见到有甜品放题,老公即刻叫book 位。星期日系休息,所以就book咗星期二去吃。𠮶日去唔知系咪冇开冷气,有风扇,但都觉有少少热,环境都ok。待应就得两三个,忙起上来真系顾及唔到。南瓜汤,冇咩特别老公叫嘅香烧猪柳烟肉,烟肉包住猪柳,味道唔错我就叫咗个虾肉露荀香蒜忌廉意粉重头戏来了,吃甜品🍮一转只限叫5件,讲真48蚊吃一转都已经值回票价了。除咗朱古力慕丝、窝夫、草莓挞冇试,红桑子焦糖芝士蛋糕卖完之外都试了。柠檬挞叫咗两次,味道清新,唔漏。芝士蛋糕我觉得一般。brownie 都好吃。tiramisu 第二转错单又上咗一次,我地两个都唔...最后唔浪费都系吃了,但真系漏。最后一转三件都系酸字派😂右边不是草莓挞,系红桑子,老公觉得酸,我就可以接受,最后吃d酸酸地其实几清腻。蛋白热情果嘅味道我个人觉得怪怪地。总结:主菜都值得试下,唔怕肥可以加个甜品放题
南瓜汤,冇咩特别
老公叫嘅香烧猪柳烟肉,烟肉包住猪柳,味道唔错
我就叫咗个虾肉露荀香蒜忌廉意粉
总结:主菜都值得试下,唔怕肥可以加个甜品放题