2022-12-27
【 🍫朱古力布朗尼窝夫🧇 】---💰价钱:$78 (*另设加一服务费*)~~~📍评分:9.5/10~~~⏩ 呢间文青cafe相信都好多人食过👻,我就喺坑口东港城分店食过,今次黎钻石山荷理活广场再食过😜!其实上次已经好印象深刻好好食,不论系正餐or甜品都一样系超jeng❣️!~~~果然不愧是招牌窝夫🤩!呢份甜品上枱都真系够洒惊喜😍,完全冇估到会系咁大份甜品!仲要咁样既价钱wor,个人认为甜品比正餐抵食好多🙈!睇到都觉得朱古力味够洒香浓,窝夫够洒香脆烟韧,真系睇得又食得‼️~~~~~~~~~【 🖤有机黑舞茸杂野菌烩饭🤍 】---✨𝔻𝕚𝕟𝕟𝕖𝕣 𝕊𝕖𝕥✨(套餐包括:是日餐汤、餐饮)---💰价钱:$128 (*另设加一服务费*)~~~📍评分:9/10~~~我就真系好钟意食意大利烩饭🫶🏻,最钟意忌廉香够creamy🤤,又够多芝士粉🧀,口感烟韧有粒感完全唔干!有好多好多有机黑舞茸同杂菌🍄,菇香真系好浓,想讲有机黑舞茸好爽口多汁劲好食🖤!而且份量都好足料,高质量有份量👍🏻!~~~✅ 整体黎讲,今次再黎钻石山呢间食,系令我更喜欢ocio🥰!不论想黎食正餐or甜品都好推荐,成个环境灯光都令人坐得食得好舒服✨
---
💰价钱:$78 (*另设加一服务费*)
📍评分:9.5/10
【 🖤有机黑舞茸杂野菌烩饭🤍 】
✨𝔻𝕚𝕟𝕟𝕖𝕣 𝕊𝕖𝕥✨
(套餐包括:是日餐汤、餐饮)
---
💰价钱:$128 (*另设加一服务费*)
📍评分:9/10
~~~
✅ 整体黎讲,今次再黎钻石山呢间食,系令我更喜欢ocio🥰!不论想黎食正餐or甜品都好推荐,成个环境灯光都令人坐得食得好舒服✨!