2010-01-22
甜蜜蜜d甜品好似几出名, 去食个dinner顺便可以试埋佢d甜品$50晚餐包饮品&是日甜品, 主菜有十几款可以拣, 不过D款式麻麻地讲真份量唔大, 胜在有甜品搭够就啱啱好两个人叫左两个set1.大虾海鲜牛油饭, 有大虾一只, 几只中虾, 青口、蟹柳、鱼块每样都系得一旧, 个汁配合得好好, D饭食落就冇意大利饭咁lup口, 只可惜d饭超少... 2.黑椒猪扒意粉, 感觉上份量多少少, 其实都有好多洋葱, 不过个猪扒好好味, 煮得入味而且好林果日既是时日甜品都唔错, 朱古力pie雪糕, 个pie其实系个蛋挞皮上面装住旧朱古力软蛋糕, 连个雪糕都好味过人, 因为里面仲有朱古力碎, 正!其中一个甜品加左$30由是日甜品转心太软, 好好味!劲多朱古力酱流出黎, 个蛋糕又够软熟, 正价要$42不过佢地D service就麻麻地, 唔系太友善, 地方亦坐得迫迫地
讲真份量唔大, 胜在有甜品搭够就啱啱好
两个人叫左两个set