2017-06-27
今日因工作关系落左铜锣湾,行过登笼街咁就走入去试下。今次叫左辣肉肠同野菌薯仔片松露pizza, 仲有虎虾海鲜意粉同白汁意粉。佢啲pizza 都几好食,如果两款相比,个人比较喜欢野菌薯仔片因为上面放满一块块既薯仔片,口感好特别😋(最重要好似好饱肚咁麻)。而佢其他两个意粉都几推介,虎虾大大只意粉唔会太干恰到好处。白汁意粉都系,个人比较著重个汁,佢既比例刚刚好唔错👍🏻。最后重点系个tiramisu 到,听朋友讲而到既tiramisu好出名咁就一定要点啦。一上枱就觉得好特别牙,原来咖啡系自己加架(平时唔饮架我咁就可以自己调教多定少)仲有牙同平时食果的唔同架会有个雪糕系上面,好好味架👍🏻👍🏻总括黎讲食物味道唔错大家要记得试个最好味既tiramisu牙😍