2014-02-28 3646 浏览
前几日兴男友前住, 特登想试下佢个绿茶心太软一去到, 比我感觉装饰精致, 比人一种舒服感觉等位又唔算好耐, 可能果日太冻加落雨, 等左15 分钟到OK LA入到去坐左焦一张矮枱, 我觉得若果真系入去饮下咖啡TEA 下甘矮枱OK, 但晚餐就麻麻地.今餐我地点左一个ALL DAY BREAKFAST, 一个Green tea combo (绿茶心太软, 绿茶雪糕, 绿茶奶冻), 一个香蕉拖肥拖, 一个焦糖单骨鸡翼, 一杯Green teas latte , 同一杯柠檬蜂蜜. 哈哈, 好丰富但见到隔离杏枱点3D拉花猫猫咖啡, 好吸引. 嘻嘻, 好贪心. 但因为太多野冇点到先讲个ALL DAY BREAKFAST, 大大碟基本上我觉得唔会点差Green tea combo:绿茶心太软, 绿茶味同甜度都十分适合, 试过品X楼, 佢比品X楼既绿茶心太软既绿茶味冇咁浓, 但我觉得BEANS 适中D吋, 岩我喂口, 另外个绿茶奶冻十分香浓, 十分有惊喜一个香蕉拖肥拖,好CREAME , 但又唔太甜, 都系好好杏味焦糖单骨鸡翼: 普通野柠檬蜂蜜: 可能天气太冻, 虽然好似好普通, 但饮完佢再食甜野, 好
前几日兴男友前住, 特登想试下佢个绿茶心太软
一去到, 比我感觉装饰精致, 比人一种舒服感觉
. 哈哈, 好丰富

焦糖单骨鸡翼: 普通野
柠檬蜂蜜: 可能天气太冻, 虽然好似好普通, 但饮完佢再食甜野, 好享受
Green teas latte: 食个系我唯一觉得唔好既野, 太淡啦

总括甜品绝对系抵赞, 其他都OK LA, 价钱算系咁, 最紧要:绿茶心太软平过品X楼, 我又钟此意佢

Green tea combo
香蕉拖肥拖