2023-06-29
一间位于尖沙咀嘅Urban Coffee Roaster🌟系一间整体CP值高嘅cafe☕️ 除咗有工业风嘅格调🧑🏻🍳感到非常舒适同放松😚餐点种类非常丰富,系想hea饮杯咖啡嘅好选择🏠卡邦尼烟猪腩意粉 🍝烟猪腩嘅香气同卡邦尼酱汁嘅滑顺口感完美融合,意粉口感都好正,有一种非常细腻嘅感觉🤪黑松露薯条配黑松露蛋黄酱 🍟薯条嘅口感好酥脆,食落带点咸味,同黑松露酱汁嘅香味好衬,蛋黄酱汁口感都好顺滑,令人食唔停口🤤新鲜青口配蒜香白酒牛油汁🍴青口嘅鲜甜味同白酒牛油汁味道好夹,令人回味无穷,蒜香味道都好突出,又唔会太浓😚法式焦糖班戟 🍮焦糖嘅香味好衬班戟嘅口感,甜度都刚刚好,唔会太过甜腻。而且班戟质地都唔错,食落非常柔软🤪提拉米苏巴斯克芝士蛋糕 🍰提拉米苏同巴斯克芝士夹埋嘅口感非常柔滑,而且甜度都非常恰到好处。外观仲好打卡able,整体非常精致📸梳打水🍹Perrier饮落非常清爽!气泡非常细腻,口感非常顺滑同纯净🥳香茅啤酒🍺香茅啤酒味道好特别,饮落非常清新,而且有著淡淡嘅柠檬草香气,非常独特。啤酒嘅泡沫都非常细致,口感非常柔顺😌
卡邦尼烟猪腩意粉 🍝
黑松露薯条配黑松露蛋黄酱 🍟