2019-11-19 660 浏览
见评价咁好,谂住同老公上黎食个甜品buffet庆祝生日,点知由入座开始,已经感觉d侍应生慢半拍。。首先,餐厅内本来得两枱客,不繁忙,已订座但都要等等先入座,入到去枱无setting。其次,因为款式选择少,甜品bar经常呈现十室九空状态,厨房补给好慢,甜品甜度亦太甜。餐具亦欠奉,入座时,发现甜品餐车下无碟,问经理,经理先俾一人一只,然后添加餐车下的新碟。吃小杯甜品,无茶匙,以为系自己蠢,所以打算放只汤匙落去小杯度,但真系放唔入。于是问经理,经理行左成个场先揾到几只返黎,亦无添加返系餐车度。成间餐厅嘅运作未如理想,好似新开张咁,好多甩漏,样样都要问先有,唔明点解有咁人赞好。

2019-11-10
庆祝纪念