2017-10-19 354 浏览
Doux夜晚环境比较黑,由于系楼上关系,觉得都几有情调,今次我就同朋友庆祝生日,铺面枱同枱之间多空位,人唔算好多,坐得几舒服,岩哂吹水haha-西西里开边牛油龙虾龙粉🦐🍝系相机食先既卖相啊😍原只小龙虾上,意粉用茄汁煮,酸酸辣辣的开胃,整体味道几好食,正正常常,但依个价钱略嫌贵左d,因为都唔算好大份。-北海道轻煎带子泡菜蚬肉意大利饭🥘依个意大利饭反而有惊喜😍🤤配搭特别,原来泡菜配意大利饭都几夹架,不过真系有d辣,仲愈食愈辣😂😂但好滋味!意大利饭中间仲有唔少蚬肉,带子都爽口。-双层焦糖厚班戟配铁观音雪糕依个班戟唔系sell空气感既,食落似食紧松软既蛋糕咁。铁观音雪糕小小茶味,奶味浓啲,不过都几特别,班戟连雪糕一齐食无过甜不得止,仲几夹!我觉得几好食架。最钟意系班戟上面既焦糖脆脆!-最后系朋友既生日甜品,好多都好靓,完全系选择困难症。最后简左Ruby Peach,好精致啊伴碟!😍😍桃味几浓,里面既慕丝都好好食,唔会太甜。
西西里开边牛油龙虾龙粉🦐🍝
西西里开边牛油龙虾龙粉