2021-03-02 29 浏览
平日约左同朋友去北角食tea 竟然系一个细商场劲多人系入边食 呢间专食芒果嘅甜品店 咁多人排一定系好野就入咗去食餐牌上有好多芒果的甜品 我地简咗好耐终于拣咗下面两款超级芒果狂热-基本上系一个甜品拼盘 最啱有选择困难症嘅人 甜品包括芒果糯米饭 原只芒果 芒果布甸同埋芒果雪糕。卖相好靓 一上抬已经流哂口水 最令人惊喜系佢份量好多 芒果糯米饭暖暖地又甜甜地配上椰汁超级好食 个风味好似身处泰国咁 而个芒果雪糕甜度刚好好 芒果布甸好出色而且仲好浓芒果味 真系冇得输 推介呀芒果冰砖-又系一款卖相系冇得输既甜品 份量好大 基本上女仔可以两个人share一个 绵绵冰超级幼滑 而芒果大大旧 配上少少淡奶已经一绝 配上雪糕配埋佢完全天堂下次再嚟北角一定会试埋其他甜品
餐牌上有好多芒果的甜品 我地简咗好耐终于拣咗下面两款
下次再嚟北角一定会试埋其他甜品