1K
女仔钟意食甜品﹐其实系钟意个卖相同埋个气氛﹐仲有﹐系钟意同钟意既人再坐一会但愿能再坐一会。所以呢﹐一间甜品铺﹐对我黎讲最紧要系 (1) 气氛 (2) 卖相 (当然味道都好紧要) (3) 环境。家附近既sense dessert cafe开左好一段日子﹐每日排长龙﹐每次想试都试唔到。到有机会试个阵﹐我想同个个人食既个个人已经离开左我﹐人生就系十分无奈。抒情文打到呢度就够喇。终于比我系sense临打佯之前入到去﹐我一定唔要在错过呢个机会﹗临打佯﹐无乜人﹐可以比我影到呢个场面﹐相信除非你包场﹐不然基本上系长时间满座架~ ^_^ 我觉得我呢一刻好幸福啊~虽然赶住收铺﹐但waiter and waitress态度仍十分友善﹐仲好友笑容﹐真系好感动﹗食甜品﹐就系一种享受。如果仍然系澳牛咁既态度﹐食黎做乜先你话系咪﹖窝夫 + 生果配料一款 + 雪糕一款 + 酱料一款 ($45) 卖相好靓呀﹐无因为收工求求其~。 我地要左曲奇雪糕 + 朱古力果仁酱 + 蕉。朱古力心太软加vanilla雪糕 ($55)。雪糕无得拣味架﹗(如果有得拣就好喇~)心太软冷热适中﹐朱古力好流心﹐劲满足 ^_^我唔系咩食家﹐对我
我唔系咩食家﹐对我黎讲味道并未十分难忘。但个环境同服务我好满意。平时多人个阵有无甘写意我就唔知喇。系咪贵﹖系﹗but if you are with the right person, everything else is just like whatever <3

2014-01-03