2015-12-13
生既梳乎里? 第一次食个甜品可以嬲到咁⋯ 生既梳乎里你食过未?waiter一黎过黎我已经开始奇怪,乜梳乎里可以系咁动L,仲动感过普通pudding 点知一吉落去就赖野 个面都未算全熟,吉落去仲系mixture液体状。张相个梳乎里个到有个窿都见到仲系mixture咁既样😓即刻摆低叉都waiter讲,距就话再整过个,最后又要等多三个字先有,黎个新既都未算特别熟 但好彩冇头先咁生😕甜品店要做种类多 咩甜品都做下绝对冇问题 但绝对唔系剩系斋做好出名个几份 其它个d平时冇咩人叫到既 就完全冇品质保证😰咁样真系吓死d食客咩?距收左我个未熟梳乎里之后,我本身吉左d mixture系自己个碟到,过左五分钟仲开始出水 朋友见到个样就好似粉红色既呕吐物😖我都系见得意有🍓梳乎里姐 点知比我遇到d咁既野😓 另外雪糕同我之前讲过一样 冇乜味道拣🙍🏻 连我想要🍓雪糕配番个梳乎里都唔得法式捞面其实就系pancake皮切条好薄而且都算几香蛋味~ oreo好多 摆满晒杯边😆但唯一唔开心既系cream好多 而且系唔冻 食落去好奇怪pancake条好多暖既cream😂 单靠一球cookies雪糕真系唔够冻一暖就感觉呢个甜品
好薄而且都算几香蛋味~ oreo好多 摆满晒杯边😆
一暖就感觉呢个甜品冇咁吸引 仲有可以比客人拣既雪糕得几款 希望可以改善下啦 冇乜choice咁
可惜既系当初以为个脆脆皮会系热过著温 但原来唔系😂😂
如果个皮系岩岩炸好热既再包冰冻既芒果会好味好多😋 好似陈根记个个咁😆
四十蚊得六旧有d贵 而且每一粒唔算大🌝 但mango lover一定要试下啦👍 如果你有敏感牙齿就唔好啦 因为芒果真系好鬼冻