2020-08-16 304 浏览
庆生🎂的午餐朋友生日无得周围去,唯有揾间小店食个饭,简简单单庆祝!等咗阵就到我地我地叫咗炸薯条🍟配蛋黄酱😋薯条即炸劲热,面有少少🤏🌶️粉加上薯条都唔幼,食落有口感!正😂松叶蟹肉饭配炸软壳蟹🦀单系成只🦀上净系呃like都抵啦😂莫讲话有蟹肉,蟹籽,温泉蛋,不过我个人唔太好温泉蛋,但捞埋又唔太差!日式烧牛腹肉饭配温泉蛋呢个就正,如果无d葱花就好🤣d牛腹肉红红地,一片片连埋d饭食好正!唔会太生同有牛肉味,个人喜欢有肉味多过口感因为朋友生日就请佢地帮我地写字,呢部分系我朋友打电话📲问!基本上我哋已经好饱,完全唔敢叫法式焦糖班㦸 ,怕太太太漏!所以我地叫咗柠檬蛋白批同三重朱古力冻饼!蛋白批好清新,软棉棉咁!朱古力🍫饼就好香浓最后我叫咗𝗥𝗶𝘀𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗦𝗵𝗶𝗻𝗲 🍹系我最钟意的菠萝🍍柠檬汁🍋好清新!值得一试,下次要食法式焦糖班戟
庆生🎂的午餐
我地叫咗
炸薯条🍟配蛋黄酱😋

日式烧牛腹肉饭配温泉蛋

因为朋友生日就请佢地帮我地写字,呢部分系我朋友打电话📲问!

值得一试,下次要食法式焦糖班戟

𝗥𝗶𝘀𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗦𝗵𝗶𝗻𝗲 🍹
柠檬蛋白批及三重朱古力冻饼