2021-08-14 228 浏览
今日生日,咁就去食寿司郎。上年生日食唔成,今年点都要食返一餐㗎!对呢间野真系又爱又恨,排队一定系排到怀疑人生,但性价比又高过其他人。d野又新鲜。呢间分店唔系第一次帮衬,上次同样11:30左右离到启田商场。上次系排队等人带位同埋填资料。上次来又系庆祝嘅(庆祝考到车牌)!今次成个世界唔同晒,要等成一百八十几张枱!今日几耐都要等!我见时间都有好多,于是返咗观塘整啲嘢先!整完返嚟就差唔多啦!终于到我啦!前后大约等咗150分钟啦!等得最耐就系今次啦食物质素方便系咁多间分店来讲,算系中上级。除咗海胆唔新鲜之外,海胆有啲苦,相信同季节有关,大部份我都觉得满意嘅!都系新鲜嘅!环境卫生方便都算干净嘅!同埋呢个价钱系识得饱嘅。饭嘅温度都系适中嘅!至于服务方面就,都冇问题嘅,有一份寿司嚟到,我并唔系太过满意,佢哋都马上换过一碟给我!亦有礼貌去讲解怎样操作怎样点餐,亦会简单介绍新产品,就与日本寿司郎嘅服务态度距离拉得非常接近!这个是极满意的!
鱿鱼
芥辣八爪鱼