生日一年一次,同仔女庆祝完,正日就想松一松,老公就话喺 IG 见到人分享,话个环境好靓!所以想带我去见识见识㖞!一入到去真系好有日本 feel,完全被个环境吸引住,好日系,仲好舒服。枱垫同埋餐具都好靓好日系。*左口鱼裙边芥末忌廉沙律*平时唔食芥末嘅我,都觉得超好食,食完好醒神,左口鱼裙边有稍微烧过,配埋个酱汁真系食唔停口。*松叶蟹肉天津饭*老公话之前去大阪已经好想试,今次终于食到!其实有啲似蛋包饭,整体都好味嘅。*牛脷串、大葱鸡肉串、鸡软骨串*平时觉得举脷好难咬,但今次食竟然觉得好味,perfect match,一定要试。鸡软骨就系串烧必食!*神户野菜牛肉锅*锅物热辣辣真系好正,牛肉好入味,配菜都好好味,仲有粉丝底,不过汤底就唔算浓,钟意食浓味嘅朋友可能会觉得唔够味。*富士山特饮*梳打饮品配雪糕球,最吸睛系佢有粒发光造型嘅冰,造型100分,不过建议食饱先好叫佢上,如果唔系个雪糕会溶哂!*Tiramisu Latte*厚厚嘅 cream 令我为佢著迷!加一后都系五百蚊松啲!总结:真系好似走咗一转日本咁,仲有好多嘢都想食,下次一定要带埋仔女一齐去食。

枱垫同埋餐具都好靓好日系。

*左口鱼裙边芥末忌廉沙律*

*松叶蟹肉天津饭*

*牛脷串、大葱鸡肉串、鸡软骨串*

*神户野菜牛肉锅*

*富士山特饮*

*Tiramisu Latte*
厚厚嘅 cream 令我为佢著迷!

加一后都系五百蚊松啲!

2023-03-29
庆祝纪念