2020-12-25
一年一次纪录日,今次就来点特别d,唔再食中餐,西餐,日本餐;同老公食下中东餐,一黎特别d,二黎老公都钟意食入到去环境好舒服,除左平既餐桌外,仲有2边唔同梳化位,一边系2张2人梳化组成,另一边系由长梳化组成。因为我地5点半去到,基本上系任我地坐,因为想打卡同hea坐,所以选左长梳化位,我地仲要坐L位,好舒服有d人会觉得唔舒服屈住唔坐,但hea坐之下伸直对脚其实几好不过坐坐下再有人黎,职员要求其他人坐我左手边张枱好似搭枱咁,而唔系坐另外分开既枱就好奇怪,一黎疫情问题啦,二黎我同老公系到二人世界,但搭二另一对情侣或者一个家庭黎做咩呢我地一黎就点左饮品先呢杯荔枝同玫瑰味都好重,好易饮口,连平时唔太饮酒既我都钟意,平时叫都系为左个名😂呢杯老公好钟意,奶味同梅味好重,我就真系接受唔到饮品黎无耐,我地既前菜黎到啦如果第一次食中东菜,可以选择呢个,有齐4款既混酱俾你点,乳酪酱系最清,适合第一个食,最爱系鹰咀豆到上主菜啦慢煮炖羊肉,个味系好膻,个酱汁都索晒味,捞饭食一流牛肉串烧,d肉好嫩唔会over cook,好香烧烤味,而且好多菜,可以中和到肉既济其实好多菜都想试,可惜2个人胃有限唔可以点咁多,疫情后
有d人会觉得唔舒服屈住唔坐,但hea坐之下伸直对脚其实几好
我地一黎就点左饮品先
呢杯老公好钟意,奶味同梅味好重,我就真系接受唔到
饮品黎无耐,我地既前菜黎到啦
到上主菜啦
慢煮炖羊肉,个味系好膻,个酱汁都索晒味,捞饭食一流
其实好多菜都想试,可惜2个人胃有限唔可以点咁多,疫情后一定要再同翟企人朋大友黎食