2019-04-02
妈妈生日,讲明想食下新野,记得上次行过又一城见到呢家MAD FOR GARLIC, 觉得好像几特别,所以今次就带母亲大人来一起食下新菜式。主菜餐牌真系好多都是用蒜头做的,不论意粉、PIZZA、头盆面包,都是用蒜头主题。MENU中英韩文,先知道原来是西韩FUSION的菜式。都几特别。周一晚8时,店内都唔是好多人,也不用排队,而且都安排左一张好大的位,我们一行人都坐得几舒服。侍应生服务都很好,好NICE而且耐心介绍食品,最后埋单时,仲建议我地入会,因为有甜点送,的确是好介绍。GARLIC PANCAKE上有球雪糕,而且可以即时写HAPPY BIRTHDAY. 来之前问过,如果自带蛋糕,要收$150切饼费。呢个奶冻都有GARLIC元素,就是入会送的。每一个人入会,就会送一个。牛扒面上的蒜头系好好食,从来未食过咁有口感又咁甜仲要唔臭既蒜头,我觉得真系好SURPRISE, 比起个扒仲吸引呢~前菜送的GARLIC BREAD都好脆好好味好多脆卜卜的蒜头片~~~
前菜送的GARLIC BREAD都好脆好好味
好多脆卜卜的蒜头片~~~