2016-12-14
我地开头想坐outdoor睇下境食下烟,但因为outdoor不接受预约预订枱,需要到场排队才安排入座,所以book了indoor,室内有最低消费,4位也是二千,5位三千。虽然当日天气一般, 但我哋坐响入面所以冇所谓啦,食烟就行一行出outdoor食,眼见外国客人为多。侍应们有礼貌,而每位侍应会专门各自跟几张枱,建议揾返service开你哋嘅侍应会跟得好啲。室内梳化算大张,但櫈和枱之间唔算阔落,女仕小心膝头哥撞到枱边。庆祝生日嘅,可以预先在订枱时,留定祝贺语句,当日饮饱食醉后,才order甜品,师傅会即场写字,然后插蜡烛侍应捧个甜品嚟。愈夜音乐会愈大声,我地7点半到,10点走,埋单前一个钟开始,讲野和倾计都要加大声才听到,哈哈。五位, 庆祝生日,浅尝红酒两支,威士忌少许,以及几款佐酒小食,埋单三千尾啦。