2021-05-03
今餐系小妹生日,呀哥带我地成家黎呢间请食生日饭,即刻上网查一查,好有expectation 入到餐厅门口都好大空间位置比客人等候..跟住waiter带我地行入房内坐低,由呀哥发板话事食咩😹 (明明我生日....)先来一个前菜tata , 平时我就完全唔好呢味野,呢个tata 啲牛肉会令到我想食多几旧!跟住就上呢间餐厅出名嘅蟹饼喇!好热好热但要衬热食😹😹 太 好 食 了! 好多蟹肉夹埋蒜蓉 之后就黎filet main course ,嗌左西兰牛 同埋澳洲牛..另外加左薯条,菠菜 同埋 虾🦐 服务员会帮你分哂4份 上埋碟比你喔~呢间野主打steak, 好食就唔洗我再多讲🤣 薯条反而一般般(无乜味),其他都好食!最后生日饭紧系唔小得有candle 嘅甜品比我呢啲港女打卡🤣 嗌左个molten chocolate 心太软咁,热朱古力桨衬托冻嘅vanilla雪糕,会唔会太正呀!!点知原来餐厅送多个多糕仔比我..咁变左有两枝爉烛😹😹附上餐牌~佢原来有set架! 不过以上我食果啲系散叫***
入到餐厅门口都好大空间位置比客人等候..
附上餐牌~佢原来有set架! 不过以上我食果啲系散叫***