2021-09-07
听闻呢间餐厅成日都好full !! 所以7月中已经打左电话订枱订枱时会问你食西式定泰式!两边ge menu 唔同架!今次我拣左食西式我哋5:30未够就到左!门口劲多人等位!但入面其实好多位🥲 不过佢5:30先俾人入去!门口个经理问非所答!奇奇怪怪!幸好隔离个女仔几醒目!即刻问我系咪订左5:30我哋5:15左右到就入得噜!用餐时间90分钟!都刚刚好食得切!叫左个炸鸡拼盘都几好食播!d鸡肉仲好嫩滑!仲有三款味道!三款都唔错仲叫左个大虾意大利饭睇佢份量好似好少!但食食下都几饱!仲好好食!d鱿鱼几新鲜!另外仲叫左个软壳蟹和牛汉堡哗!呢个好抵食!软壳蟹仲系好脆!入面块和牛好香!完全唔觉油腻值得一试饮品都几多选择!我哋拣左芒果🥭乳酪特饮同玫瑰普洱茶!估唔到又几好饮!酸酸地!几开胃!呢个茶又出奇地好饮!有惊喜食到一半已经好饱!但庆祝生日点都要叫d甜品ge满心期待呢个紫薯班㦸!卖相一流啊!生日仲可以特别叫佢加个happy birthday 牌!好过无啦个样就好靓啦!但食落一般!仲好滞下!每层班㦸入面仲有d芋头!劲饱佢仲有个紫色ge酱可以淋落去!不过成旧野都好漏!麻麻地!都系热食吸引d!不过整体质素不错
叫左个炸鸡拼盘
都几好食播!d鸡肉仲好嫩滑!仲有三款味道!三款都唔错
仲叫左个大虾意大利饭
睇佢份量好似好少!但食食下都几饱!仲好好食!d鱿鱼几新鲜!
另外仲叫左个软壳蟹和牛汉堡
饮品都几多选择!我哋拣左芒果🥭乳酪特饮同玫瑰普洱茶!
估唔到又几好饮!酸酸地!几开胃!
呢个茶又出奇地好饮!有惊喜
食到一半已经好饱!但庆祝生日点都要叫d甜品ge
不过整体质素不错!系员工比较繁忙!经常走来走去!
临走前仲可以系佢个打咭位影下相!都几靓架