茹絲葵牛排餐廳

Ruth's Chris Steak House
2023-03-25 3650 浏览
星期五朋友book左8:30食Restaurant Week做紧promotion既餐厅庆祝我生日。餐前面包外脆内软,又热辣辣,非常好食。前菜我叫左Carpaccio, 除左有生牛肉,仲有面包同沙律,生牛肉好嫩,好好食。朋友叫左Crab and Corn Chowder,话足料但好咸。主菜全部都要Petite Filet (4oz),上枱好热,连只碟都系热架,牛扒好软腍,我好钟意。配菜全部都要Creamed Spinach,呢个就麻麻地啦,我唔好甘样整既菠菜,太creamy。甜品要Mini New Orleans Cheesecake,芝士味非常浓郁,真材实料,好味。因为生日所以写上生日字句,另外会即场影相晒相送俾你。有个朋友要Sorbet,系mango+raspberry既味,酸酸地,好开胃。最后仲叫多个甜品: Chocolate Explosion,好大个,朱古力系苦甜个种,好浓味,蛋糕非常松软又湿润,仲有球云尼拿雪糕,好正,食甜品食到饱。
餐前面包外脆内软,又热辣辣,非常好食。
餐包

Carpaccio
Petite Filet (4oz)
Creamed Spinach
Mini New Orleans Cheesecake

Sorbet

Chocolate  Explosion
2023-03-24
$536.67 (晚餐)
庆祝纪念
生日
餐包
Carpaccio
Petite Filet (4oz)
Mini New Orleans Cheesecake
Sorbet