依家生日买一个大蛋糕就食唔晒㗎啦,咁啱要去Party Room玩行去搭铁嘅时候见到呢呢间饼店啲蛋糕好靓😍仲好有特色见到只烧猪蛋糕😝呢个月份系Lisba同我嘅生日,一个大蛋糕就一定食唔晒啦,所以就叫咗两件好似艺术品咁靓嘅手工慕丝挞意思意思🤤🍓 士多啤梨杏仁慕丝挞老实讲,我系见到呢一个士多啤梨慕丝挞好靓又够Fresh而行过嚟呢间饼店,由于Lisboy好钟意食士多啤梨🍓所以二话不说拣咗呢个慕斯挞俾佢🤤估唔到士多啤梨香甜,啲慕斯又顺滑好味! 🍋 青柠慕丝达克瓦兹挞话说呢度嘅慕丝挞件件都好靓😍好精致,除咗eyes-catching嘅士多啤梨🍓我都比呢件绿色嘅青柠慕丝挞吸引住,入口酸酸甜甜,视觉同味觉一样咁完美!佢哋仲有好有特色嘅夹心可颂波同埋手工曲奇,下次嚟一定要试吓!店员仲好贴心咁样俾咗支生日蜡烛我哋庆祝生日🎂仲提我哋嚟紧会搬去K-11 ART MALL GROUND FLOOR🤪方便好多!

🍓 士多啤梨杏仁慕丝挞

🍋 青柠慕丝达克瓦兹挞