2018-06-07 368 浏览
6月2号 、我同班朋友 、一共十个人 、黎大角咀稻香 生日聚餐 我嘅决定食火锅 呢度八点半前的火锅系冇放题的 但系佢哋有好优惠滴火锅套餐推出 例如118蚊 可享用一拖六嘅火锅套餐 即时系一个汤底 可配搭六款火锅配料 另外加多40蚊可享用麻辣鸡煲 所以我哋选择咗两个套餐 火锅配料都系好新鲜 尤其是佢哋的海虾 清甜 爽口 大大只 佢哋的自助吧 都算叫做抵食 每人14蚊 跟茶位计 有豆浆 鸿福堂饮品 韩式饮品 可乐 忌廉 雪碧 雪糕 同埋热嘅糖水 有十几廿种㗎 由坐低开始人直至买单 呢度啲招呼都算唔错 过程中我哋的火锅汤底㶶咗 啲伙计都主动 帮我哋换汤底 仲提示我哋鸡煲要多啲搅拌、否则㶶底 到切生日蛋糕嘅时间 伙计主动帮我地清台 主动提供碟叉 最紧要即系唔收切饼费 成个用餐过程 我哋都好愉快 人均消费百四蚊度 大角咀香系 晚饭聚餐的好去处 中意食火锅的朋友不妨试下
  • 海生虾 蔬菜一蓝子 1拖6火锅套餐