2021-03-13 680 浏览
好久之前已经都见过呢度有个好出名既焦糖芝士榴梿蛋糕.. 但一直未有机会试. 今次终于订左1个套餐, 贺贺丈夫生日!响网站订左个套餐. 不过硬系觉得唔系好完整. 唔知有咩流程比钱. 个WHATSAPP 又似长期冇人应. 呢下要改善一下!订左1个焦糖芝士榴梿蛋糕 + 2枝有汽咖啡, 连埋块生日朱古力牌. 仲加多包曲奇先够钱免费送货! 明明WTS 左CS同事仲答应话帮手朱古力牌加名. 最后都冇做到. POOR=_=! 大概中午1时左右送到. 送货同事都好有交带, 话食之前最好先由冰箱摆返下格1-2小时. 等佢溶一溶会好味D! 焦糖芝士榴梿蛋糕大概系6吋SIZE, 打开闻到香味,切落去系我钟意既NEW YORK CHEESE 质感. 加分! 食落口都唔错, 芝士味够, 榴梿味都唔差, 真系水果果只榴梿感觉, 唔系假味, 之前D人劣评佢唔好食. 但我觉得呢个价钱, 有呢个质素. 真系好成正比. 仲觉得唔错! 我地傻更更唔知道枝咖啡有气, 一开洒到成地都系天! 但比想像中好饮, 唔会太苦太甘,  值得一试!反而曲奇就麻麻喇 , 希望可以做得更好啦!

天! 但比想像中好饮, 唔会太苦太甘,  值得一试!

反而曲奇就麻麻喇 , 希望可以做得更好啦!
2021-01-05
庆祝纪念