2024-03-09 6596 浏览
男朋友生日想食有蒸龙虾既自助餐唔揾唔知其实香港有蒸龙虾既自助餐都几少9成都系得冻波龙揾左几间,见到依间做紧优惠,虽然抢唔到买一送一,但有个8折都已经抵过平时,好过冇啦加上同事食过话唔错,就决定试试佢值得一提既系..虽然用OpenRice订位时有mark for生日,但我唔记得三日前要打去餐厅要求写名试生日牌所以最后个生日牌只有happy birthday day不过酒店其实都已经好贴心,系我未有去要求既情况下,只系见到booking remark 左for生日就已经准备左一份生日蛋糕比我片皮鸭一定要食鸭皮好脆好香,春饼都好烟靭弹口即叫即切我食左好几转龙虾系蒸好黎放系暖蒸炉上,对半切开再上碟比我既,男朋友食左4大只龙虾肉都好新鲜弹牙仲有3款汁酱可以点嚟食,我就试左红咖哩同辣椒豉油两款同龙虾都非常match仲有个炖汤都好出色好甜好够味本人又饮左两碗最后甜品都好满意柚子朱古力慕丝同红丝绒蛋糕都好好味 tiramisu同葡挞无得输仲有水原信饼都好味,不过冇影到大部分食物都唔错既,唯一系有啲比暖灯照住既食物放得太耐就收得比较干同硬倒如印度薄饼同叉烧
男朋友生日想食有蒸龙虾既自助餐
唔揾唔知其实香港有蒸龙虾既自助餐都几少
9成都系得冻波龙
加上同事食过话唔错,就决定试试佢

所以最后个生日牌只有happy birthday day

片皮鸭一定要食
鸭皮好脆好香,春饼都好烟靭弹口
即叫即切

本人又饮左两碗

最后甜品都好满意
柚子朱古力慕丝同红丝绒蛋糕都好好味
tiramisu同葡挞无得输
仲有水原信饼都好味,不过冇影到

倒如印度薄饼同叉烧
2024-03-06