2017-04-24
2062 浏览
首先我已经嚟过几次呢间酒店食自助餐,最钟意系佢哋嘅甜品同埋佢哋任食生蚝为之最吸引,每次来都有唔同国家出产嘅生蚝,今次系法国生蚝,但系师傅话系水尾,所以个size比较细,瘦削,但味道都可以,几鲜甜。每次自助餐,我嘅favourite 都系甜品,我要试晒所有甜品😂😂你见到层架上面都有各式各样嘅甜品,各样味道都几好,不会将某些酒店嘅种类多但很多都唔食得人(恕我直言).但系呢,be honest,上面其中一款叫做焦糖布丁,未到就真系有啲怪,唔知点解个味道好似食紧川贝枇杷咁😅。佢哋嘅雪糕系最正嘅,用某某MOxxxx牌子,识食嘅朋友一定食得出。最后想赞下佢哋嘅服务,如于早一日订枱,如有人生日可以订一个蛋糕,非常好。(remark:红色那一块及朱古力系我自己加上去嘅😅)所以千祈唔好以为酒店冇加落去啊😂😂
每次自助餐,我嘅favourite 都系甜品,我要试晒所有甜品😂😂 你见到层架上面都有各式各样嘅 甜品,各样味道都几好,不会将某些酒店嘅种类多但很多都唔食得人(恕我直言).
佢哋嘅雪糕系最正嘅,用某某MOxxxx牌子,识食嘅朋友一定食得出。 最后想赞下佢哋嘅服务,如于早一日订枱,如有人生日可以订一个蛋糕,非常好。 (remark:红色那一块及朱古力系我自己加上去嘅😅)所以千祈唔好以为酒店冇加落去啊😂😂