如果我想食自助餐又想食和牛嘅话,我多数都会拣呢一间👍🏻真系挂住食,影得唔算好多相,不过可以每样都讲一下😋自助海鲜自助区海鲜方面有蚬,青口,长脚蟹,龙虾等等,移除补充嘅速度都几快,长脚蟹系真系够甜,同埋够海水味,值得一赞👍🏻龙虾亦都好厚肉,蚬同虾就较为普通,有啲仲有少少沙😢刺身方面,大致都系好味,帆立贝大只又甜👍🏻仲有少少寿司系附近,但系我就冇食到。生蚝嘅话,今次系日本生蚝,比较甜同法国蚝唔同,人流亦都去得好快,基本上排一至2分钟已经有得拎🤣饮品方面具,无糖茶都有几款选择;亦都有摆咗一啲柠檬喺附近等你自己整柠檬茶;咖啡机都有,另外仲有橙汁,巨峰提子汁几款果汁饮品。够18岁嘅话仲可以拣红酒同埋白酒饮,红酒亦都有两款系现场。牛方面我真系好钟意食佢个炒蒜片薄切牛,另外牛扒三至五成熟,非常之鲜嫩☺️汤有中汤同西汤,中汤嘅瘦肉同菇有好香嘅药材汤感觉,好啱我口味😚甜品方面真系不能尽录,太多选择,而我特别喜欢系牛奶布甸,大前提系唔好食咗其他较甜嘅甜品先食。心太软区,亦都一如以往可以自己留言等人帮你写名或者任何祝福语。雪糕嘅话,Movenpick同埋Häagen-Dazs都有👍🏻👍🏻但系我当日去Moven
如果我想食自助餐又想食和牛嘅话,我多数都会拣呢一间👍🏻

真系挂住食,影得唔算好多相,不过可以每样都讲一下😋

自助海鲜
海鲜

刺身方面,大致都系好味,帆立贝大只又甜👍🏻
仲有少少寿司系附近,但系我就冇食到。

雪糕嘅话,Movenpick同埋Häagen-Dazs都有👍🏻👍🏻但系我当日去Movenpick就冇咗基本嘅云呢拿味,可惜。
海鲜