悅滿軒

House of Joy
🫰🏻一年一度既生日又到啦,生日当然要食返餐好架啦,经朋友介绍下,去到荔枝角「悦满轩」食西餐,入面好有情调,空间寛敝,整体以蓝白色为主题,令人感觉舒服,好似正在渡假既心情一样!「Grilled Argentina 。Red Prawns Avocado Salad w/ Passion Fruit Vinegar Dressing」👉🏻专登来到食西餐,又点会错过沙律,呢一入沙律都零舍不同,配上独特既热情果汁,味道好新鲜美味,呢个阿根廷红虾既肉质好好,又够多肉,食得超满足!「Crab Meat Cavatelli w/ Crab Pate, Egg Yolk Cream Sauce」👉🏻一年一次既生日,梗系要食吓海鲜啦,呢度既料真系超多,味好香好浓,食一啖有好明显既蟹肉同蛋黄既味道,同埋佢既面好特别,用扭指面做出来阿,平时系出面根本唔会食到!「Pan Fried Atlantic Cod Filled w/Seafood kumbu Crab Meat Sauce」👉🏻真开心,平时好少食到既野,今日一次过都可以试到,黑鳕鱼煎得好香,表面可以话做到金黄刚好,外皮好脆仲可以保留到佢既鱼味,同埋

👉🏻真开心,平时好少食到既野,今日一次过都可以试到,黑鳕鱼煎得好香,表面可以话做到金黄刚好,外皮好脆仲可以保留到佢既鱼味,同埋食落去都无腥味,酱汁中系用蟹肉昆布汁,味道真系好好阿,另外仲有青口、虾,蚬,好新鲜又清洁得好干净!
「Grilled Spain Octopus Leg w/ Apple Salad, Harissa Sauce」
👉🏻因为八爪鱼,所以令我叫了呢一款沙律,佢既八爪鱼好粗好大,我谂佢原有既size系好大条,味道超好食,食完觉得好健康,一啲都唔会滞!