Plato Cafe & Bistro (裕民坊YM²)

2024-10-04 102 浏览
呢间餐厅之前同老公在佐敦食过,都几有口碑,咁我就拣观塘呢间分店同朋友食生日饭。餐厅装修好新,空间好大。餐牌选择都几多,有两款二人套餐,有十多款晚市套餐,仲可以散叫。朋友发办,叫左个二人精选套餐,包是日餐汤、一款前菜,一款饭或意粉、一款主菜、是日甜品同两杯饮品。是日餐汤:咸咸地,几够味。烟三文鱼凯撒沙律:有三大块烟三文鱼,罗马生菜新鲜爽口,里面加左芝士粉同烟肉粒,几好味。北海道带子松露野菌意粉:带子煎得香,食到有好多菇,意粉煮得软硬适中,啖啖充满露松酱汁,好滑好creamy。澳洲肉眼牛扒:叫左七成熟,肉质厚实带少少肉汁,唔韧。旁边仲有个焗薯,配上蛋王酱同烟肉粒,味道都几夹。芝士蛋糕:系new York cheese cake,口感实正,唔太甜,几好。饮品:朋友叫左个冻冰果茶,佢话饮到好多唔同生果味道,我就叫左冻蜂蜜柚子茶,唔太甜,都OK。

是日餐汤:咸咸地,几够味。

2024-10-03
用餐时段