2020-07-08
以一间4星酒店嘅自助餐来讲,呢间自助餐都算系我暂时最差𠮶间。唔知点解间餐厅嘅户外位置系多过室内,我订枱𠮶阵时已经知要坐出边,但冇所谓嘅都预咗。不过,个户外座位附近竟然有好多烧烤区,个位劲大烟恭住哂都带我地过去坐,明明附近仲有好多空位系远离烧烤区。餐厅个安排真系好差。最后,我要自己要求换位。另外啲嘢食选择真系好少,冻海鲜基本上得青口、蟹脚、虾同螺。冻肉就剩系得三文鱼同少少火腿。面包就直头冇乜,牛油得返一粒,又冇人加番。明明之前见啲人食咖喱都有薄饼,但又唔知点解冇。最好笑系唔知系咪因为疫情关系,所有嘢食系你自己行埋去等个员工笔比你,完全无办法控制自己要食几多,后面仲有成村人等紧,个员工净系会一野笔哂俾你就算。等人笔比你都唔系问题,但一个人要负责几样𩠌,个个都要拎好耐,成埋人喺后面度排队感觉好差。最惊吓系佢个饮品吧!完全冇谂过佢嘅饮品选择系小到咁剩系得茶或咖啡仲要等人拎俾你拎到俾你啲冰都冻哂又溶埋真系连果汁同汽水都冇好似话汽水同埋走要另外加钱但讲真呢个价钱我觉得仲衰过食放题四星酒店呢个服务真系好差绝对唔会再去
最惊吓系佢个饮品吧!
完全冇谂过佢嘅饮品选择系小到咁
剩系得茶或咖啡仲要等人拎俾你