餐厅: 茶木‧台式休閒餐廳 (iSQUARE國際廣場)
资讯:

2017-10-04 284 浏览
今日6点半拎飞,等左一阵都有位,环境算舒服。见到MENU 都好强选择低发现价钱都唔平,但生日无咩所谓啦。有一张系可以加钱变成set可以加$30转成套餐,有主菜,白饭,沙律或蛋糕同饮品一杯。叫左一份台式卤味拼盘,古早味三杯鸡,墨汁奶油章鱼手作面。饮品叫左芒菓蜂蜜芦荟,我就无拣沙律反而要左蛋糕,蛋糕有大约6款选择,原本想拣芒果但无哂叫要左红桑子开心果蛋糕。首先个拼盘都唔错,但个五花腩真系好干好硬~真系唔太好~三杯鸡有个炉热住,愈食愈好食,大家可以等个炉热哂先食品香味更浓。章鱼手作面个人觉得最好食,奶油味唔太重反而提升左面的质感但章鱼但比较”UN”扣少少分。饮品唔太甜,蛋糕都是有惊喜。底部有nuts中和甜腻感。
今日6点半拎飞,等左一阵都有位,环境算舒服。

首先个拼盘都唔错,但个五花腩真系好干好硬~真系唔太好~

章鱼手作面个人觉得最好食

饮品唔太甜,蛋糕都是有惊喜。底部有nuts中和甜腻感。