2018-04-09 106 浏览
早2日上open rice睇下有咩生日优惠,见到哩间火锅店生日送刺身,咁正,更系即刻订枱!由地铁站行过嚟都系两条街唔系好远啫,入到来见到 周围都好干净企理, 仲有个鱼缸, 感觉唔错!一坐底侍应已经问系唔系有人生日,因为订枱嘅时候已经讲明,仲讲笑叫我地预备相机食先,第一次来D服务都咁亲切,好开心!首先点咗个汤底蕃茄海鲜蟹锅, 上枱嘅时候原来啲海鲜系另外上,蕃茄汤底啲颜色好靓好多蕃茄,再饮啖汤好浓嘅番茄味好香甜,跟住叫咗牛颈脊, 好淋,好有牛肉味,再叫左花竹虾,好大只,好甜,虾头仲有膏,其他配料有手打虾丸,全部都系虾肉,无粉,好弹牙,墨鱼丸好爽口,超正,豆腐,牛柏叶,鹅肠,好肥美,脆炸午餐肉,真系外脆内软……真系食到停唔到口。几个女仔又饮又食坐足成晚,最紧要系无限时,唔会赶你走。
,第一次来D服务都咁亲切,好开心!
……真系食到停唔到口。
几个女仔又饮又食坐足成晚,最紧要系无限时,唔会赶你走。

牛颈脊

花竹虾