2024-10-22
为左庆祝生日,所以book咗餐厅食饭。今日系闲日嘅晏昼,所以又唔算多人。舖头一入去就系一个花店,已经充满好多花,行多两步就会见到每张枱都有花做摆设,装修好靓,好多细节位,华丽但唔浮夸,好适合影相😍😍😍 (入到去都觉自己系公主)座位方面比较大张舒服,最钟意系佢有圆枱同卡位设计,人多人少都啱🫶嘢食方面超级适合打卡!影相!味道方面亦都唔错,佢系多国菜,所以菜式比较多元化。我哋六个人嗌咗个四人餐,然后再加几度主菜,首先嗌咗两款唔同嘅汤(蘑菇汤同蕃茄牛肉汤),我试咗蕃茄牛肉汤都算几好饮,然后前菜嗌咗牛肉塔,时蔬,南瓜沙律同埋带子南瓜沙律。的确几好食~ 佢嘅南瓜系特别甜,牛肉塔都几好,但系因为四人餐,所以所有嘢都系得四份。主菜方面我觉得鸡肉的确几好食,我哋额外再嗌咗个牛扒,牛扒份量唔算好多,每人都有一件咁上下,Pizza都好食,系脆既皮底。由于庆生,所以枱面有一个鲜花写住Happy birthday,甜品方面佢哋会有架车放生日嘅小蛋糕以及生日头箍,好适合大家戴上头箍一齐打卡。店员都好识做,又会教我哋点样影相,又帮我哋分食物。大推!少女心满满!
我哋六个人嗌咗个四人餐,然后再加几度主菜
店员都好识做,又会教我哋点样影相,又帮我哋分食物。
大推!少女心满满!