今日过左大角咀有野做,做完约左朋友黎食下午茶,叫左一份tea set,一份lunch set仲加两串串烧明太子鸡脾肉明太子帆立贝🌟🌟必点,两串都烧得好香,毫不吝啬嘅明太子酱布满串烧,鸡脾肉烧得好juicy,帆立贝裙边好脆口😝迷你鳗鱼丼饭,tea set黎讲份量都唔少,仲有半条汁烧鳗鱼,面上好多木鱼碎,鳗鱼烧得好香,一口鳗鱼一口饭🥰午市套餐Lunch Set汁烧鸡排丼.手打乌冬Lunch set套餐还有个中华沙律,汁烧鸡扒烧得金黄,炭烧味劲香,鸡扒切开都有5件,份量都颇多Lunch / Tea 均赠送细杯果汁,我地就拣左菠萝汁,甜甜酸酸好开胃! 晚店仲有多款调酒,啤酒🍻食番几串串烧,饮番杯chill下!另外,餐厅🍴仲有画碟服务,店家就画左我两只🐢🐢新年福相,真系劲似,好可爱,不停打卡📸绝对适合生日,约会,庆祝纪念过黎俾对方一个surprise 🥰
仲加两串串烧

明太子鸡脾肉