2012-01-03 586 浏览
12月17日同屋企人嚟左呢度烧嘢食,我地有11人,开左一个炉,冇嚟一排价钱又高左啦,好彩原来消房员系有九折的呀! 3点几已经开始入去烧嘢食及打麻雀呀! 一个价钱食足两餐,抵食呀!!其实我最欣赏这里的墨鱼丸,仲有金沙骨,墨鱼丸好弹牙及入面真的有墨鱼粒的,金沙骨就好甜好多汁及好入味,细细件好易烧得熟呀!另外还有牛扒,猪扒,鸡中亦,全亦,红肠,肠仔,咖喱鱿鱼,蕃薯,粟米,青椒,茄子,牛丸,狮子狗.......等等好多选择,还有面包呀!我地不停食牛扒因为快熟呀!牛扒都几好味,又入味,有些黑椒味道,薄薄地好易熟,蕃薯唔甜架,粟米都ok,还有些熟食,炒面及皮蛋廋肉粥,粥好淡,炒面则ok.饮品罐装及雀巢柠檬茶都唔使加钱.食物水准都维持到,虽然价钱系贵左,不过偶然来一次都可以接受的.

2011-12-17
庆祝纪念