今日系朋友既生日, 佢又冇话想食咩,就净系有个要求就系想饮下野CHILL下~咁两个系尖沙咀放工行左阵街就去左好多酒巴果边,揾间野食下又可以饮下野,见到THE RIGHT PLACE 睇落装修几靓,ARM哂两个女仔打下卡饮下cocktail吹下水~就择左佢啦一坐底就梗系嗌左野似先~一路饮一路吹水嘛~天气热热地,Staff就推荐左the right melon比我地,话系原只mini既西瓜冰沙+vodka...既cocktail~ 个造型真系好特别!!而我另外叫左杯好cute既dr. kitty~佢系一杯mock-tail呢,因为第2日返工唔饮得酒呀xd~荔枝同芒果味加埋乳酪好香~我地叫左龙虾Risotto Scallop~有惊喜,佢入面有有两粒带子同玉子豆腐饭入面有咸蛋黄粒粒,有口感,龙虾同带子系grill 过,仲有鲜味,唔系整到好霉果种~德国咸猪手整到个皮好脆, 中间D肉就好JUICY,值得一赞德国咸猪手隔离D酸菜,好解腻, 夹住肉食,真系好食到停唔到~~最后因为系朋友生日就叫左个心太软比佢XDDD本身餐厅话如果讲定可以帮我地用朱古力写HAPPY BIRTHDAY~不过算啦~太急唔记得

一坐底就梗系嗌左野似先~一路饮一路吹水嘛~

The right melon

而我另外叫左杯好cute既dr. kitty~
Dr. kitty

Risotto Scallop

最后因为系朋友生日就叫左个心太软比佢XDDD
本身餐厅话如果讲定可以帮我地用朱古力写HAPPY BIRTHDAY~不过算啦~太急唔记得左讲~
但餐厅都有提供到蜡烛比我地,真系好好~~
心太软衬椰子味雪糕好特别呀~

chocolate Pudding
Pork Knuckle
2019-09-25
$440.5 (晚餐)
庆祝纪念
生日