2008-12-17
一行二十人到此食饭庆祝生日. 为的是海景, 灯饰, live band... 但....好大风...好在有一支支'圣火'给我们取暖!肉拼盘**** ($188) - 有鸡肉, 猪颈肉, 冬枯, 猪肉肠, 秋刀鱼, 牛仔肉: 牛仔肉和猪颈肉最好味, 其他普通.海鲜拼盘**($188) - 龙虾太, 墨鱼丸, 虾仁, 青口, 秋刀, squid: 百几蚊食丸好唔抵, 而且真系唔好食.散叫:无骨鸡翼**** - 有一些类似饺子材料在内, 好味.烧鸡翼**** - as expected芝士肠**** - 少少芝士, 但好香蜜糖味好脆.司华力肠*** - 外皮又系好脆, 不扒错薯条*** - 幼薯条, 有少少硬, 新鲜炸起还可以籍虾* - 虾胶薄薄一层又唔弹牙, 难食(散叫好味好多而且我估平好多, 因为每种大概$30-$40 有4串~)这儿食物普通但环境和气分的确可取, 不会像一般餐厅般局促, 可以走来走去影下相, 玩下, 唔会有人理, 亦唔会有人吹交枱~
散叫:
无骨鸡翼**** - 有一些类似饺子材料在内, 好味.
烧鸡翼**** - as expected
芝士肠**** - 少少芝士, 但好香蜜糖味好脆.
司华力肠*** - 外皮又系好脆, 不扒错
薯条*** - 幼薯条, 有少少硬, 新鲜炸起还可以
籍虾* - 虾胶薄薄一层又唔弹牙, 难食