2024-07-08 870 浏览
今日去咗芽庄试咗佢哋嘅生牛肉汤河同鸡翼,真系要同大家分享一下呢个美食体验😋。🥢首先讲下生牛肉汤河,佢哋嘅汤底真系好足料,清甜又唔油腻,饮咗一啖后即刻感觉到用心熬制嘅味道。牛肉片切得好薄,放入滚烫嘅汤底里面煮得啱啱好,肉质鲜嫩,入口即溶,真系一绝🍜。河粉亦都煮得啱啱好,唔会太软或者太硬,配合埋香菜同其他配料,整碗汤河啱啱好👍。至于鸡翼,佢哋用咗独特嘅香料腌制,外皮炸得脆口但又唔会太油腻,内里肉质保持嫩滑,每一口都充满香浓嘅味道🍗。配搭埋生牛肉汤河一齐食,真系令人回味无穷。整体嚟讲,芽庄嘅生牛肉汤河同鸡翼真系值得一试,价格亦都合理,服务态度亦都好好。如果你都钟意越南菜,呢度绝对系唔错嘅选择😄。下次再嚟试吓其他菜式!👍🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟🌟🌟🌟