2024-08-08 83 浏览
之前去过都觉得无论生蚝🦪定其他菜式都非常高质!超好味!令我念念不忘!打算encore 再encore!!! 餐厅🍴环境优美又浪漫🌹,无论系猪朋狗友定系情侣、夫妻都非常适🈴黎聚餐!🦪生蚝(超级推荐👍🏻):Saldanha Bay, (South Africa)Korean Gold, (Korean)Josephine ,Ostra Regal, (France)店家用咗特别的雪柜去冷藏生蚝🦪,保持新鲜!即开即食,睇吓粒粒生蚝🦪都好大只又肥美!真系无得输!我仲叫咗啲酒饮🥂白酒配生蚝🦪真系好夹!⭐️炭烧烧鱿鱼🦑鱿鱼🦑入口非常惊喜!熟度刚刚好!不会太老又不会太生,所以咬落去唔会变橡筋,非常易咬!再配上蒜片一起吃,超级香!⭐️香煎法国🇫🇷鸭肝鸭肝配上果酱和多士一起吃,鸭肝又肥又香!本来以为鸭肝才是主角,点知多士都唔系配角,入口超脆!朋友立刻encore多一份多士😂!⭐️白酒🍶煮蚬配蒜蓉包大蚬睇相都知粒粒咁大粒!淡淡肉😋!仲有最正既精华就系佢啲汁!配上蒜蓉包点上酱汁,真系不得了🥰!⭐️传统西班牙🇪🇸海鲜🦞饭海鲜🦞饭🥘有好多种新鲜的海鲜🦞配搭一起,有大虾🍤、大蚬、青口、带子、鱿鱼、鲜鱼块。重点只大虾🍤真系

🦪生蚝(超级推荐👍🏻):
Saldanha Bay, (South Africa)
Korean Gold, (Korean)
Josephine ,
Ostra Regal, (France)

我仲叫咗啲酒饮🥂
白酒配生蚝🦪真系好夹!

⭐️炭烧烧鱿鱼🦑

⭐️香煎法国🇫🇷鸭肝

⭐️白酒🍶煮蚬配蒜蓉包

⭐️传统西班牙🇪🇸海鲜🦞饭
海鲜🦞饭🥘有好多种新鲜的海鲜🦞配搭一起,有大虾🍤、大蚬、青口、带子、鱿鱼、鲜鱼块。重点只大虾🍤真系好大只!啲饭同时吸收咗咁多种海鲜嘅精华,简直系冲击味蕾!一试难忘!

⭐️烤澳洲BB羊架
BB羊架超级嫩!烤得刚刚好,真的巨好吃😋!
  • 精选新鲜生蚝