2022-01-13 191 浏览
晏昼2点几去食,冇乜人,但侍应将d人坐埋晒同一个area🤷🏻‍♀️。2个人张枱细到净系摆到碟蚝。😂 嚟左啲餐包先,枱面嘅醋唔系好香🙁,但个包几好食,好新鲜热辣辣。个侍应笑我叫沙律唔食啲豆😅 🦪生蚝系几好食又抵 68蚊3只好厚好creamy 海水唔会咸👍🏻个risotto有好多壳嘅物体😅 虽然系海鲜risotto但好似得虾,同蟹肉,鱿鱼🦑味道一般 比较干身😜个猪手一眼睇落,卖相合格😎只猪手都好大好厚肉靓到隔离枱都话想影相📸食落只猪手皮有少少韧,猪手肉入面比较嚡,明显overcook 左少少佢有比啲酱,配猪手可以减少猪手嘅肥腻咁😌Overall 比6分啦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境方面🌲因为餐厅对住马路,门闩唔实又咁啱出门有人食烟 就吹晒入嚟 😷 d枱overall几细 真系啱啱好摆到个main course 其实如果冇人可以安排一张大嘅枱 🤤咁就可以叫多少少野食 另外餐厅入面都比较嘈 当日只有4枱客,但大家都坐得比较近 就系餐厅嘅两则 咁因为坐得近又嘈 所以倾偈就唔系太方便啦😅 🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲之于会唔会/值唔值得再去呢?为左生蚝🦪 觉得系ok嘅😉😉

侍应笑我叫沙律唔食啲豆😅

🦪生蚝系几好食又抵 68蚊3只
好厚好creamy 海水唔会咸👍🏻

味道一般 比较干身😜

个猪手一眼睇落,卖相合格😎
只猪手都好大好厚肉
靓到隔离枱都话想影相📸
佢有比啲酱,配猪手可以减少猪手嘅肥腻咁😌

Overall 比6分啦
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

环境方面🌲

咁因为坐得近又嘈 所以倾偈就唔系太方便啦😅

🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
之于会唔会/值唔值得再去呢?
为左生蚝🦪 觉得系ok嘅😉😉