2023-09-21
点咗海南鸡配焗黄姜饭餐,食咗上面𠮶层海南鸡都冇乜嘢,系淡茂茂冇乜鸡味。但食到下层嘅时候,发现近鸡翼脾位附近嘅鸡肉系生嘅!!!😤😤用佢餐厅嘅锯齿餐刀🔪切都到切唔开。同个男待应讲,佢第一下反应系话:「近骨位置可能系唔熟,但依旧依旧(手指指住啲鸡话俾我听)都系熟。」我同咗佢讲:「唔熟就系唔熟!唔会再慢慢同你拣边够熟,边够唔熟。」(我心谂我个叉都掂到唔熟嘅位置,唔通要我不断换叉,以免生同熟嘅交叉感染?)我谂住佢系会换过俾我,点知佢Offer话:「我俾多杯嘢饮你?!」😠亏佢讲得出,我点嘅系套餐,已经包咗杯嘢饮,我饮咁多杯嘢做乜鬼?!之后佢想收走𠮶两嚿生鸡,佢话换过俾我,我就俾佢收走。(冇谂过要影低相,谂住佢都话肯换)我仲加句话叫佢俾返两嚿俾我就得。转个头听到佢话:「啲鸡全部切好晒一份份,所以冇!唔好意思!」即系佢完全冇心换俾我!出尔反尔!不负责任!🤬🤬🤬🤬🤬我叫另一个女侍应收埋我哋食净𠮶啲鸡,费事笃眼笃鼻。到埋单嘅时候,我系俾足钱,当然佢亦收足钱,完全唔觉得有问题。食物质素差!服务态度差!处理手法更差!
我叫另一个女侍应收埋我哋食净𠮶啲鸡,费事笃眼笃鼻。
食物质素差!服务态度差!处理手法更差!