2019-07-18
开业第一日嚟食早餐 ,餐厅开0730, 我就系0830 经过 ,一心谂住试试个叉烧通粉 , 点知话第一日开铺叉烧未准备好 😯😯😯咁我都接受啦 ,虽然心谂你未 ready 开咩铺??算! 到第二日 , 1045 左右去 , 话晒都叫做紧第2日生意 , 而且1100 后就转做午市 ,唔会无叉烧啦挂! 哈! 今日同我讲叉烧卖晒 ,最快都要 1130 先有 叉烧😒😒😒 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️大佬你间餐厅系用叉烧嚟做生招牌 , 叫叉烧丼家 ,如果你系一间普通茶记 , 你话无叉烧我觉得冇问题,但你依间咩都可以无 , 就系唔可以无叉烧!重点我又唔系临闩门先嚟食野!但都可以冇叉烧系咩玩法🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️虽然依间d 野好食又够热 ,环境舒适 ,但正常营业时间无叉烧卖依样野真系令人好失望。新蒲岗有咁多茶记同餐厅 ,竞争都好激烈 , 如果一开始都唔经营好 , 俾人一个坏印象 ,之后要客似云来就好难。 真心希望你地会有所改善 。P.S. 服务俾1 粒星系 for 佢无 叉烧依样野 ,d staff 无问题系 nice 嘅