2019-05-18
大坑出名多餐厅,虽然唔顺路但都专程过去揾食😝 今次揾左呢间小店支持下呢!里面坐位唔多,但枱与枱有距离,坐得都几舒服。内在环境设计简约,有一棵植物做装饰,加强文青气息。ice shaken tea - passionfruit $44生果味比较重,茶味不太多,味道ok 不太甜,但如果用玻璃杯会好看些,现在和杯垫及饮管都不太夹哦!all day breakfast - house $108份量好大,而且系我食过最高质既all day breakfast😍 有烟三文鱼、烟肉、香草肠、茄汁豆、大菇、炒蛋、牛油果酱烘面包、沙律菜。茄汁豆加香草煮,味道又多一个层次,心机之作,沙律菜都有好几种,小蕃茄好甜好新鲜,而最钟意个沙律汁,我未食过呢个味道,好开胃好好味。特别称赞牛油果酱烘面包,我本身好钟意食牛油果,所以见到都好惊喜,而且工序都唔少呢,所以睇得出是用心制作呢!好味!支持用心小店,下次要再黎食过😋😋
好味!支持用心小店,下次要再黎食过😋😋