2022-11-05 44 浏览
今日约咗best friend食饭之前本身佢话好想去行山睇芒草佢竟然叫个唔做运动嘅陪佢行山 心谂系咪玩嘢😂所以拣咗呢间餐厅了结佢个心愿😛睇得出餐厅环境有用心布置 周边都充满绿色餐厅外边系好多花围住 而且仲有个打卡位🥳我同佢足足影咗3个字先入去🤭 餐厅入面就有好多芒草吊住天花🌾 唐扬鱿鱼圈 $78 🦑鱿鱼炸得好香脆惹味 食落有咬口之余仲觉得有鱿鱼嘅鲜味🤩三文鱼子特浓蟹膏意大利饭 $148 🦀🐟意大利饭煮得啱啱好 有口感三文鱼子咬落去卜卜声 加埋蟹膏食都好夹👏🏻烧大虾牛油果忌廉意粉 $138🦐果然系烧大虾 好大只虾😍食落都creamy 几好👍🏻#hkinstagram #hkfoodie #hkfood #instafood #hkrestaurant#foodporn #foodie #hkfoodblogger #photooftheday#hkdaily #hkiger #nomnomnom #like4like #foodlover#foodphotographer #lovefood #topcitybiteshk#wheretoeat #相机食先 #美食推荐 #香港美食 #香港
今日约咗best friend食饭

三文鱼子咬落去卜卜声 加埋蟹膏食都好夹👏🏻

烧大虾牛油果忌廉意粉 $138🦐
果然系烧大虾 好大只虾😍
食落都creamy 几好👍🏻

#hkinstagram #hkfoodie #hkfood #instafood #hkrestaurant#foodporn #foodie #hkfoodblogger #photooftheday#hkdaily #hkiger #nomnomnom #like4like #foodlover#foodphotographer #lovefood #topcitybiteshk#wheretoeat #相机食先 #美食推荐 #香港美食 #香港好去处#尖沙咀美食 #扒房 #新餐厅 #新餐厅推介 #旺角 #mongkok #mongkokfood