2023-04-06 74 浏览
服务员好有心机介绍菜单 推介左几款比较少见嘅西餐(倾倾吓发现原来系老板😆之外亦都系呢度总厨🤘🏻)蒜香干葱牛油忌廉汁煮纽西兰钻石蚬配意大利包纽西兰钻石蚬肉每日新鲜运到(老板介绍由于纽西兰显用一年四季都会有,所以蚬嘅质素相对稳定👍🏻)蚬肉新鲜鲜甜配埋个汁系好味😋上面一条条我哋以为系大葱原来系大蒜😯沾满汁同蚬肉个包一啖吞咗😂好食到加包(连汁都清埋)原只龙虾配酸忌廉牛油果蟹肉他他酱汁酸忌廉每日新鲜自家制打出嚟👍🏻味道亦相当平衡唔会太,冇盖过龙虾、蟹肉同埋牛油果嘅鲜味🤘🏻沙律菜新鲜 龙虾肉捞埋一齐食好清新 烧加拿大厚切保湿猪架 9oz 配蜜糖芥末酱第一次听到有保湿猪😯 服务员话系搽咗SKII嘅猪呢个补湿嘅技术可以keep住猪假肉质嘅湿度所以就算煮完出嚟肉质鲜嫩,一啲都唔会干柴❤️熟到亦系啱啱好!个side仲可以简铁板薯条/香草牛油焗薯角、意式烩杂菜/田园沙律好少何见到配菜有得拣绘杂菜,仲要系六款杂菜新鲜切好再用茄汁炒👍🏻好有心又好味 所有嘢食得出新鲜系几咁重要仲有一个自家制嘅鲜忌廉薯蓉(用美国薯仔新鲜打)听到隔篱枱加咗话好好食😂但系由于我哋已经好饱,唯有留返下次😊见到佢哋仲有一个身份证入边英文字

服务员好有心机介绍菜单
推介左几款比较少见嘅西餐
(倾倾吓发现原来系老板😆之外亦都系呢度总厨🤘🏻)

纽西兰钻石蚬肉每日新鲜运到
蚬肉新鲜鲜甜配埋个汁系好味😋
上面一条条我哋以为系大葱原来系大蒜😯

沾满汁同蚬肉个包一啖吞咗😂
好食到加包(连汁都清埋)

酱汁酸忌廉每日新鲜自家制打出嚟👍🏻
味道亦相当平衡唔会太,冇盖过龙虾、蟹肉同埋牛油果嘅鲜味🤘🏻
沙律菜新鲜 龙虾肉

捞埋一齐食好清新

第一次听到有保湿猪😯 服务员话系搽咗SKII嘅猪
呢个补湿嘅技术可以keep住猪假肉质嘅湿度

好有心又好味 所有嘢食得出新鲜系几咁重要
仲有一个自家制嘅鲜忌廉薯蓉(用美国薯仔新鲜打)
听到隔篱枱加咗话好好食😂
但系由于我哋已经好饱,唯有留返下次😊
见到佢哋仲有一个身份证入边英文字母嘅Special
Offer😋