今晚系湾仔做完嘢之后顺便喺附近一带揾食, 因为想食斋嘅关系, 连买外卖都要精挑细选... 🤓 卒之俾我睇到呢间素食专门店, 刚好喺附近一于去睇睇! 系一间大厦要搭䢂上楼, 唔算太难揾, 上到去见到餐厅只有两枱人, 疫情关系大家都唔敢出嚟食饭... 😟喺楼下睇餐牌嘅时候已经选择左要呢个意粉! 未来汉堡扒配蕃茄罗勒意粉 (套餐价 $77), 配细沙律, 饮品本人比较少食素, 呢件未来汉堡嘅口感都唔错, 几弹牙亦冇肥腻嘅感觉, 当然冇办法同真正嘅牛肉比较 意粉份量都唔少, 布满芝士粉! 蕃茄就比较孤寒得一旧小小嘅车厘茄 卖相都可以接受, 价钱合理 知道小店已经搬咗新地址去尖沙咀, 希望继续保持食物质素, 越做越好生意!

喺楼下睇餐牌嘅时候已经选择左要呢个意粉!

未来汉堡扒配蕃茄罗勒意粉

卖相都可以接受, 价钱合理

未来汉堡扒配蕃茄罗勒意粉

2020-04-10
5 分钟 (外卖自取)