牛油蒜蓉番茜烟肉意粉🍝牛油、蒜蓉、蕃茜依三样都系好香嘅材料,加埋一齐自然香气四溢,烟肉都落得好足,就算冇加到太多花巧嘅食材都已经好食,简简单单而美味,因为餐厅系半开放式嘅厨房,所以一直都闻到香味,流晒口水😋法国龙虾汤🥣即焗苹果批🥧本身想叫双层芝士蛋糕,但系咁啱依期系榴梿味,唔啱我心水,所以试咗苹果批,苹果批有得叫半份啱晒一个人食,即叫即焗酥皮非常酥脆,每一层都系又薄又脆,面头一片片嘅苹果带有肉桂嘅清香,甜度适中,好食!甜品相信系依度嘅主打,后尾发现差不多每枱都有食甜品,尤其系窝夫,下次嚟可以试下🧇依间小店有十几个位,位置虽然唔近港铁站,但系今次平日夜晚嚟到都坐满人,而且外卖订单都唔少,应该有一定口碑~

法国龙虾汤🥣