💪🏻 松叶蟹双重丼($128连套餐)松叶蟹丼主要有松叶蟹肉同埋松叶蟹膏,份量非常充足😍 要捞均蟹肉蟹膏一齐食,成个丼饭蟹味非常浓郁🤤 每一啖都好幸福😚 而且,丼饭有几片紫菜,我尝试用紫菜黎包蟹肉饭一齐食,发觉仲好食咗!强烈建议可以加紫菜变成紫菜包😂💪🏻 寿司定食 ($128连套餐)当中有11件寿司,份量丰富,当中都有海胆、三文鱼腩、吞拿鱼、帆立贝等!而且寿司每旧都好大旧,好满足😋!每件鱼生都好新鲜,我个人最爱系吞拿鱼同海胆,海胆好鲜甜!套餐仲配有面豉汤同埋沙律。💪🏻 海胆冻豆腐 ($68)呢间餐厅主打食海胆,所以海胆都好新鲜,亦有鲜甜味😋,食落唔会有怪味/臭味,食落好舒服!再配上冻豆腐感觉滑溜,一啖吞咗落肚!💪🏻 鳗鱼芝士卷 ($34)鳗鱼卷系用cream cheese去制,软芝士香味浓郁,口感好滑!而且馒鱼都烧得好香!💪🏻 牛肉野菜锅 ($88)寿喜烧汤底香甜浓厚,而且味道渗晒入野菜内,煮得好入味!配料都好丰富,有齐牛肉、大量野菜、洋葱、豆腐等。餐厅仲有好多好可爱嘅无面人公仔😂😍味道:8.5/10性价比:8/10 食住瘦指数:💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻/5 (Gym Friendly)

💪🏻 松叶蟹双重丼($128连套餐)

💪🏻 寿司定食 ($128连套餐)

💪🏻 海胆冻豆腐 ($68)

💪🏻 鳗鱼芝士卷 ($34)

💪🏻 牛肉野菜锅 ($88)

餐厅仲有好多好可爱嘅无面人公仔😂😍

味道:8.5/10